luni, 7 aprilie 2008

Tipe cool, helooo?!?!

In ultimul timp planeta se confrunta cu o realitate cutremuratoare. Desi comunitatea cere reguli stricte pentru protejarea anumitor specii pe cale de disparitie, plante sau animale, se pare ca nimeni nu se mai gandeste la puritatea propriei specii. Si zic asta dupa o lunga studiere a persoanelor din jur. Tot respectul pentru baieti/barbati; se pare ca intr-adevar primitivitatea le este de ajuns pentru a fi fericiti! (din nou, respect). Cand vine vorba de fete/femei lucrurile se schimba. La o femeie centrul universului e reprezentat de farduri si pantofi cu toc asortati cu poseta si cu acel creier egal cu multimea vida. Si nimic, NIMIC nu o sa faca o femeie fericita... so guys, stop trying. Nu merita. Comparatia asta imi aduce din nou aminte de un banc..
"Dupa facerea lumii Dumnezeu vine pe Pamant sa-si vada opera. Se opreste in dreptul lui Adam: "Ce opera de arta, genial, cata frumusete!" merge mai departe in dreptul Evei.."Eh, se pare ca tu vei avea nevoie de putin machiaj..."
In concluzie... barbatul nu a evoluat absolut deloc si nu o va face in veci, cat despre femeie... Dumnezeu cu mila.

semnat, Paris Hilton

Un comentariu:

Anonim spunea...

O tipa cool este usor de recunoscut pentru ca are urmatoarele caracteristici: par perfect drept, cam pana in jurul umerilor, poseta pe care o tine cu un gest de mana de parca ar astepta sa-i pice toate din cer( lucru care de altfel se si intampla), cheile de la masina la vedere, machiaj perfect si o expresie pe fata de parca i-ar mirosi ceva urat. Ei, despre aceste "specimene" se poate afirma ca sunt oarecum stilate...in sensul impersonal al cuvantului( genul acela de "stil" din ultimele reviste de moda) dar mai grav e cu "aspirantele". Si aici...mila lui D-zeu n-ar fi de ajuns...vedem zilnic pe strada tipe "sexy" cu suncile pe afara, cu destule paiete pe ele incat sa-si dubleze greutatea, cu maneaua ca ton de apel si nelipsita curea cu REBELDE. Asta ar fi un tip de aspirante...si poate ne-am obisnui si cu ele...dar mai grav e cu fetele care inca de la primul pas in scoala stiu ce-i aia "haina de firma", nici nu stiu bine sa citeasca dar au telefoane ce s-ar potrivi mai bine in mana unui director de banca si adopta toate caracteristicile limbajului pe care l-au vazut la televizor la adevaratele "tipe cool" si cateodata daca te uiti atent la ele observi pe sub gecuta roz cu paiete un tricou mulat prin care se vede urma unui sutien de jucarie. Deci, suntem invadati de mii de clone ale lui Paris Hilton...unde sa ne ascundem? sau...unde sa le ascundem?