marți, 1 aprilie 2008

Rai la second hand

Astazi ma gandeam care dintre si mine si prietenii mei ajungem in iad sau in iad la patrat. Am fost crescuti cu ideea ca exista iad si rai, locuri diferite doar din punct de vedere al conditiilor de cazare se pare. Ei bine, eu iti spun ca ajungi in iad numai datorita pacatelor pe care le-ai facut pe ziua de azi. Imagineaza-ti ca e precum un 1 Mai prelungit, te doare capu' de la betie, esti nespalt de 3 zile, e aglomeratie ca vara in troleu cand sunt 50 de grade si stai langa un mos care miroase a transpiratie (senzatii) plus cateva flacari si pasari care-ti ciugulesc din carnea vie, nimic important (le prefer pe ele decat mirosul de transpiratie). Da... deci varianta cu raiul se exclude, mai ramane sa alegi cat de adanc vrei sa ajungi in iad. Ca tot vorbim de pacat... ce e mai grav: sa fi curva (fie la feminin fie la masculin, in ambele sensuri ale cuvantului) pardon... "desfanata" sau sa iti faci costum din piele de copil (e doar o idee). Daca tot am ajuns aici sa va spun un banc: Q.Care e diferenta intre un camion cu bile si un camion plin cu bucati de copii? A. Camionul cu bile nu poti sa-l descarci cu furca.
Poate credeti ca sunt sadica... sau curva! cred ca va veti lamuri cand o sa va fac cu mana din iadul la patrat. Gratar placut!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Iadul asta descris de tine e foarte canonic. O varianta mult mai amuzanta de iad (asta pentru cei cu latura sadica a simtului umorului mai dezvoltata decat in mod normal) e urmatoarea: imagineaza-te barbat prins in camera cu doua femei destul de false incat sa nu se paruiasca de fata cu tine desi ele ar vrea sa se omoare si care se rezuma la a se duela verbal in apropouri stravezii. Partea naspa e ca de vreme ce se urasc nu poti sa te culci cu amdoua deodata...si nici pe rand ca totusi! Si mai naspa ar fi ca tu sa fii gay...si ele lesbi(asta ar fi Iadul la patrat)! Ideea de mai sus e furata de la Sartre...cu unele adaugiri personale. Oricum e bine de stiut ca s-au mai gandt si altii ca pe masura ce lumea se schimba si Iadul se adapteaza;)

Anonim spunea...

Da ma Cata sper sa nu ajung chiar acolo unde focul este mai puternic...o lasam pe adela..:D si noi dupa ea...
Ar fi bine sa nu existe iad..ci numai norisori...si daca facem fapte rele sa stam pe norisori ( albstrii in cazul meu ptr ca urasc aceasta culoare).
Eu m-am spovedit presimt ca ajung in Rai si va fac cu mana....hiihih!!