marți, 17 iunie 2008

Pitzipoance, Cocalari si Printzese

Ma refer la www.pitzipoanca.org si www.cocalari.com
Pe mine ma amuza teribil site-urile astea dar ma intristeaza in acelasi timp. Ma gandeam la efectul pe care-l au asupra cititorilor. Pe noi, oamenii normali care in general nu suferim de smecherie, ne distreaza si ne fac sa ne simtim frumosi si destepti. Pe mine intr-un mod ciudat ma fac sa ma simt rusinata si vinovata. In general imi place sa fac mistouri nesimtite si sa fac oamenii sa se simta prost, dar vinovatia asta parca ma roade putin de fiecare data. Imi place sa judec oamenii dar nu imi place ca o fac. Si totusi nu pot sa ma abtin desi la randul meu urasc sa fiu judecata dupa aparente. Rad de oameni in general... e urat. Asta in anumite cazuri. Ma simt prost cand rad de cineva urat sau gras insa ma consolez cand rad de tipele cul, fufele pitipoance ingropate in paiete, cu masinute cumparate din banii lu' tata. Cam despre ultima categorie e vorba pe pitzipoaca.
In general respect oamenii care asculta ceea ce le place cu adevarat: rock, latino, rap...etc. Da' am o problema cu manelistii! Intamplator si ei au o problema cu restul lumii, cu roacherii in general. Bun, n-are importanta... mai multe detalii pe cocalari.

2 comentarii:

Cocalari si Pitipoance spunea...

Mda, cam ai dreptate...

Filme porno spunea...

hello.. daca te intereseaza cumva un linkexchange te astept cu mare placere pe http://www.noi2goi.com/linkex sa-ti adaugi URL-ul la linkexchange automat. Vei aparea instant la mine pe site pe toate paginile